Luodaan sivua Emu

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 26. huhtikuuta 2022 kello 10.31 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Emu (Kauan seisonutta kakkaa: sisälsi: ”{{quote3|Missä EMU, siellä Ongelma|Timo Soini}} thumb Image:Dodoanb.gif '''Emu''' on sukupuuttoon kuollut jättiläislintulaji. Emuja esiintyi monissa <strike>Suur Saksan</strike> EU:n niemen notkojen ja saarenmaiden metsissä ja lammissa ja pankeissa. Emun perusluonne oli tyhmä ja byrokraattinen ja ulkonäkö iso, ruma ja sinikeltainen. Emu oli luonteeltaan varomaton eikä se karttanut ihmisiä vaan yritti liiankin tuttavall...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Emu