Luodaan sivua Citroën

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 19. marraskuuta 2022 kello 13.15 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Citroën (Kauan seisonutta kakkaa: sisälsi: ”{{quote3|Vänkärinpuoleisen penkin lämmitys ainakin toimii!|Martin Ohm kommentoi Citikkaa veljelleen Henrylle oikeussalidraamassa Ohmin laki}} {{ei-loistava}} thumb|right|Citroën '''Citroën''' (''sitröä:n'') on ranskalainen automerkki. Citroën on melko epätyypillinen munanjatke, josta on merkkinä tehtaan symboliksi muodostuneet pienet kivekset pienen ë:n päällä. Ranskalaiset ovat kautta aikojen liikkuneet urbaanissa ympär...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Citroën