Luodaan sivua Bill Clinton

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 17. helmikuuta 2022 kello 15.08 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Bill Clinton (Kauan seisonutta kakkaa: Ote: ”Clinton syntyi vuonna 1946, varsin huolehtivaan perheeseen Kaliforniassa. Hänen isänsä oli Hollywood-tähti James Stewart ja äiti Katharine Hepburn. Bill oli perheen vanhin lapsi, mutta lapsellisempi kuin hänen viisi vuotta nuorempi pikkusiskonsa Ana L. Clinton.[1] Koulua Bill ei käynyt vaan hän meni lastenarmeijaan, missä hänestä tuli alivänrikki. Clinton läpäisi ylioppilaskokeet satanismissa ja hänestä tuli myöhemmin alan maisteri.”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)