Luodaan sivua Avaruus

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 15. kesäkuuta 2021 kello 21.01 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Avaruus (Kauan seisonutta paskaa: ote: ”Nykytiedekään ei kykene täysin selkeästi esittämään mitä on avaruus<ref>Hikipedia arvelee, että se sattaisi olla paikka, tai ehkä alue.</ref> ja kuinka se on syntynyt<ref>Me Hikipediassa uskomme vakaasti, että se on saanut alkunsa oksennuksesta vessan lattialla.</ref>. Jos avaruus syntyi alkuräjähdyksessä mitä sen ulkopuolella on<ref>Hikipedian kaikkitietävien asiantuntijoiden mukaan siellä on perunoita.</ref>?”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Avaruus