Armeija

Hikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 17. maaliskuuta 2008 kello 09.52 käyttäjän 212.50.197.35 (keskustelu) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Dead Nick.jpg

Armeija on sotilaallinen mahti. Se koostuu yleensä tinasotilaista. Ennen sotilaina käytettiin oikeita ihmisiä, mutta kun maailman ihmisoikeusjärjestöt pillastuivat tästä, niin alettiin käyttää tinasotilaita. Huomattiin, että se tuli paljon halvemmaksikin. Nykyään armeijalle ei ole muuta käyttöä kuin kommunistien eristäminen selleihin.

Joissain maissa ei ole siirrytty vielä tinasotilaisiin kuten Suomen puolustusvoimissa. Suomen puolustusvoimissa voi oppia tarpeellisia tietoja, jotka voivat myöhemmin elämässä osoittautua tarpeellisiksi tiedoiksi. Siellä opetellaan kävelemään jonossa, olemaan hiljaa, huutamaan ja pilkkaamaan neekereitä. Verratessa esimerkiksi Venäjän armeijaan Suomen armeijassa keskimääräinen palvelusaika on huomattavasti lyhempi johtuen Venäjän tsaari-Putinin herkkyydestä.

==Armeijan muut merkitykset== jou pöö pieru kaikki haisee hakuukkuu jou xd

Valtiolle armeija on merkitykseltään "Elämävero", asevelvollisuuden kautta maksetaan valtiolle kuukausia elämästä, aivan kuin verotuksessa pieni osa palkkapussistasi. Armeijassa tämä homma toimii niin kutsutusti palvelemalla maataan ilmaiseksi ja harjoittelemalla puolustamaan isokenkäisempiä, yksinkertaistaen ajetaan mies kaljuksi, lukitaan se samaan isoon taloon punkkaamaan muiden kohtalotovereiden viereen, aamulla se pistetään makaamaan kuraan, rämpimään metsään ja kuorimaan perunoita koko loppuvuodeksi ja kun vaadittava aika on täynnä heitetään se taas ulos. Uhri voi yrittää valita siviilipalveluksen, mutta tähän tarvitaa todisteet kasvissyönnistä ja hippikulttiin kuulumisesta. Kolmas vaihtoehto on vankila, aivan niin kuin verovieroksujillakin.

Katso myös


Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.