Luodaan sivua Ampiainen

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 16. toukokuuta 2022 kello 11.03 01miki10 keskustelu muokkaukset poisti sivun Ampiainen (Käyttäjän Matikkahikke lisäämien sivujen massapoistaminen)
  • 18. kesäkuuta 2021 kello 15.05 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Ampiainen (...ovat mm. Urho Kekkonen, Matti Nykänen ja herra Tossavainen.”)
  • 18. kesäkuuta 2021 kello 15.05 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Ampiainen (67 versiota) (Ja kolmas ote: ”Toisinaan on nähty tapauksia, joissa ampiainen on raiskannut naisen, ja maailmaan on syntynyt puoliampiaisia. Puoliampiaiset sopeutuvat usein ihan hyvin yhteiskuntaan, vaikka monesti perivätkin ampiaisen psyykkisten ominaisuuksien lisäksi myös näiden fyysisiä ominaisuuksia (fyysiset ominaisuudet mahdollista korjata leikkauksella), ja vaikeasta älyllisestä kehitysvammaisuudestaan huolimatta ne saattavat osallistua yhteiskunnallisesti tärkeisiin tehtäviin. Tunnettuja puoliampiaisia)
  • 18. kesäkuuta 2021 kello 15.05 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Ampiainen (Vanha paska tynkä, otteita: ”Ampiaiset ovat kusipäisiä tappajia ja raiskaajia. Ne pörräävät ja lentävät miten sattuu ja huvittaa, ja laskeutuvat paperittomasti kädellesi. Jos liikahdat vähänkin, niin ne pistävät kuolettavaa myrkkyään sinuun. Silloin täytyy äkkiä huuhdella kossun kanssa alas 100 kyypaukkauksen kortisoonipilleriä ja raahata ruhonsa sairaalan hengityskoneeseen.” ”Jos ampiainen pääsee vielä vessaankin [perässäsi], suorita pikainen itsemurha.”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Ampiainen