Luodaan sivua 5

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 9. toukokuuta 2015 kello 20.58 Fouché keskustelu muokkaukset poisti sivun 5 (Turha uudelleenohjaus: sisälsi: ”#OHJAUS Viisi {{roskaa}}”)
  • 19. syyskuuta 2009 kello 18.56 Traani keskustelu muokkaukset siirsi sivun 5 uudelle nimelle 5 (luku) (sopii näin paremmin kavereihinsa)
  • 16. syyskuuta 2009 kello 15.43 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun 5 (Roskaa: sisälsi: ”==Yleistietoa== '''5''' on numero, siitä ei ole mitään hyötyä paitsi matematiikassa, tuskin siinäkään sillä viisi on hyödytön ja pariton numero. Jos menet 4 kaverisi kanssa elokuviin, toden...” (ainoa muokkaaja oli 88.114)
  • 23. heinäkuuta 2009 kello 20.16 MegaBitti keskustelu muokkaukset poisti sivun 5 (Roskaa: sisälsi: ”== 5 == Oli Sri lanka nimisen miehen juustohöylä. Muokkaa == Lisää Tietoa == Lisää Tietoa itse herrasta lanka saatte kun klikkattkaa tätä Jos ette halua lisää tietoa niin klikatkaa t...” (ainoa muokkaaja oli Roos)
  • 3. lokakuuta 2007 kello 08.43 Pesunöyhtä keskustelu muokkaukset poisti sivun 5 (tajunnanvirtaa)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/5